http://aranylo.blogspot.com/

2016. február 26., péntek

Ujgurok és a magyarok, TestVérNép !!!


https://szkitahun.files.wordpress.com/2014/09/ujgur17.jpg

 
Forrás: https://szkitahun.wordpress.com/2014/09/25/ujgurok-es-a-magyarok-testvernep/



 Krémer Etelka https://www.youtube.com/watch?v=l4yS1bzxCrw



 Ujgurok – a nép, amely csak a magyart tartja rokonának ♥

Már több tudományos genetikai összehasonlítás történt a magyarok és ujgurok között. Ők nem csak, hogy a legközelebbi földi rokonaink, de majdnem 100%-ig megegyezik a genetikánk. Ők közelebb állnak hozzánk, mint a kazahsztáni madjarok, azt bizonyítva, hogy ők kevesebbet keveredtek szomszédos népekkel, mint a madjarok Kazahsztánban.
Minden arra vall, hogy a magyarok-ujgurok vándoroltak a Kárpát medence és a Tarim medence (az Ujgurok hazája manapság, amit a kínaiak elfoglaltak illegálisan Tibet-el együtt) között ezer éveken át az úgynevezett Selyem utat megalkotva sokkal előbb, mint Marco Polo aki elnevezte ezt az utat, de nem felfedezte !!

Azt a magyarok csinálták kb. 4500 évvel ezelőtt !!

Most már a genetikai közelségünk bizonyítva van az anyai ágon mtDNA-el és az apai ágon Ychromosome DNA-el is. Ezen már nem lehet vitatkozni. Ez már (a nagyon közeli rokonságunk) bizonyított tény. Ez nem igazán egy blog oldal vitatárgya. Ezt már a világ legokosabb tudósai eldöntötték !!

Nagyon nagy rá a valószínűség, hogy a kazahsztáni madjarok azon három törzs leszármazottjai, akik úgy döntöttek, hogy nem jönnek Árpádékkal a hazajövetelre (nem a honfoglalásra) 895-896-ban !!



AZ írás folytatása a FORRÁSRA kattintva

Nincsenek megjegyzések: