http://aranylo.blogspot.com/

2011. június 1., szerda

Katasztrófa szolgálat naponta. USA: ketyeg az etnikai bomba ,emberi rasszok..

 Sürgősségi és Katasztrófa

 Információs Szolgálat !

HOL? MI? történik a Föld országaiban naponta.
Érdemes megnézni .
 

********************************

Emberi rasszok/fajták/
 Europid (Fehér ember) (Rózsaszínre festett). 
 Mongolid (Sárga).
  Negrid (Fekete). 
 Ausztralid (Ősi rasszok) (Zöldre színezve) ...

Bőrszín alapján szakadhat az Egyesült Államok
Kenneth Johnsonnak, a New Hampshire-i egyetem kutatójának vezetésével készült jelentés szerint a demográfiai olló a következő években egyre gyorsabb ütemben nyílik ketté. A szerző szerint ennek a színes bőrűek ellenőrizhetetlen bevándorlása, a fehér fiatalok "megfontoltabb"gyermekvállalási kedve, ill. az ország színes bőrű lakosságának ezzel merőben ellentétes felfogása, és hagyományai állnak .
Miközben egyre több szó esik az unióból kilépni kívánó fehér többségű új államról vagy államszövetségről, az Egyesült Államok történelmében először, 2010-ben már kevesebb fehérbőrű kisgyerek született mint fekete, barna, sárga vagy keverék. Míg 1990-ben az újszülöttek csak 37 százaléka volt színes, 2008-ban ez az arány már 48 százalék volt, 2011-ben pedig már paradox kisebbségekről beszélni az újszülöttek esetében, ugyanis az USA-ban értelmét veszteni látszik ez a fogalom.

A rasszok közötti keveredés elhatalmasodott az USA-ban

Az Egyesült Államok elszínesedésével párhuzamosan csökkent az ország ereje, nemzetközi tekintélye és a világpolitikában betöltött vezető szerepének létjogosultsága.
Az Egyesült Államokban született gyermekek majdnem fele kisebbségi szülőktől származik – írja a New York Times. A lap által idézett társadalomkutatók szerint azonban néhány éven belül paradox lehet kisebbségekről beszélni,a legóvatosabb becslések szerint is néhány éven belül 50-50 százalék lesz ez az arány.

Vége a fehérek többségének az Egyesült Államokban
Az illegális színes bevándorlás gyakorlatilag a patológiai osztályra küldte nem csak a saját sírját ásó öngyilkos Egyesült Államokat, de a történelmi Európát is. Az USA-ban a már meglevő, gyakran parazita életmódot folytató saját színes állomány mellett a gazdasági okokból beözönlő színes bőrű tömegek egészségügyi ellátását, szociális segélyeit és iskoláztatását csak állandó adóemeléssel lehet biztosítani. Statisztikailag bizonyított tény, hogy amíg az adófizetők által befizetett kosárba a fehér adófizetők többet tesznek be és kevesebbet vesznek ki, addig a színesek szinte csak kivesznek a kosárból, és nem sokat, vagy szinte semmit sem tesznek be.
Riasztó jövőkép
Egy többségében színes bőrű, jelenleges is már generációkra eladósodott Egyesült Államok elkerülhetetlenül feléli tartalékait, megoldhatatlanok lesznek egészségügyi, oktatási és igazságügyi, valamint egyéb társadalmi problémái, a színes többségű városokból, megyékből tovább folytatódik a fehérek elmenekülése (white flight) és a városok favellákká válnak (lásd Detroit, Memphis, Cleveland, St. Louis, Miami, Tucson, Los Angeles és New York City nagy része, stb.) a bűnözés méginkább kezelhetetlen mértékű lesz és a valaha nagy és erős USA előbb-utóbb csak egy lesz a gondjait megoldani képtelen számtalan harmadik világbeli ország közül.
Obama Washingtonba költözése erősen felgyorsította ezt a negatív folyamatot. Nagyfokú vezetői alkalmatlanságával, az ország valós helyzetének a nem ismeretével, az USA múltjával és történelmével merőben ellentétes baloldali, szocialisztikus diktatúrák és eszmék iránti vonzódásával, valamint a butaság határán messze túlmenő beképzeltségével és arroganciájával.
(Jack Corn, Szent Korona Rádió).

Nincsenek megjegyzések: