http://aranylo.blogspot.com/

2011. október 31., hétfő

Ki a magyar?AKI szívében, lelkében,szellemében igaz kapocs van Istennel.


Magyarországon élők, kb. 5.800 000 felnőtt, aktív szavazóképes magyar állampolgárt már le is vonhatunk a valódi, szellemi magyarság létszámából. Ha a betelepült külföldieket, nem aktív (tehát nagyon fiatal, nagyon idős, társadalmilag teljesen perifériára szorult vagy magyar nemzeti sorsközösséget tudatosan és tömegében (mert egy-egy azért előfordul! )fel nem vállaló társadalmi csoportokat: nemzetiségiek, cigányság, zsidóság) is ide számítjuk, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy jelenleg 0 és 1 millió között van az az elméleti szám, amivel egy feladatát felvállaló valódi magyar esetén számolhatunk. Mielőtt bárki el kezdene hörögni, mindenképpen tudatosítsuk a következő alapvetést: nem a nemzeti, etnikai, vallási kisebbségek feladata, hogy magyarok legyenek! Az a magyarok feladata!
Ráadásul a maximálisan elfogadható létszám sem a felső érték felé közelít, hiszen ez a látszám is radikálisan csökken:
a. képtelen kiszabadulni a judeo-kereszténység szellemi láncaiból.
b. Vagy pont ellenkezőleg: egy soha nem létezett "sámán-hitet" követ és az igazi kereszténységgel és a Megváltó Jézussal nem tud mit kezdeni.
c. A harmadik csoportba tartozók pedig képtelenek a politika bábszínházának bűvköréből kikerülni.
Ide lehet számítani mindazokat a önmagukat nemzetinek hirdető mozgalmakat is, akik bármiféle vallási, vagy társadalmi "izmust" követnek. Izmus=ideológia. Így minden izmus egyúttal politikai mozgalom is, még ha a politika mentességet tűzi is zászlajára. Igazából KŐKEMÉNY POLITIKA MÁR ÖNMAGÁBAN IS.
A politikát sem a Szent Korona, sem a magyarság Egyetlen valódi Uralkodója, Akit a Szent Korona igazából képvisel: Boldogságos Szűz Mária nem ismer és nem is fogad el!
Így pl. azok az internetes portálok akik politikával foglalkoznak éjjel-nappal, maguk is politizálnak, tehát materialistáknak, legjobb esetben is posztmaterialistának tekinthetők!
Az igazán magyar ember szívében élő Szellem (az Isten az emberben) és az ember (Lélek)Istenben lévő a kapcsolata . 
Ha mindent összeszámolunk, vagyunk 50-100 ezren? Legjobb esetben is? Sajnos úgy néz ki: IGEN.
Minden más megközelítés, amint sűrűn olvasunk az interneten: a bűnözés etnikai összetétele, a pénzügyi csőd, a nemzetközi cionista háttérhatalom mesterkedései, a kilakoltatások, az anyagi ellehetetlenülés... Nos, ezek tünetek. A tüneti szintű kezelés pedig - legjobb esetben is - csak átmeneti lehet. De sokszor még az sem jön össze.
Aki pedig harcot hirdet, mielőtt ő önmagával megvívta volna a harcot, az bukásra van ítélve.
Jézus két ellentétes mondatán sokat és sokan gondolkoztak már:

"Akkor monda néki Jézus: Tedd helyére szablyádat; mert a kik fegyvert fognak, fegyverrel kell veszniök"
Mt 26,52
"Gondoljátok-é, hogy azért jöttem, hogy békességet adjak e földön? Nem, mondom néktek; sőt inkább meghasonlást." Lk 12,51
Itt van a kulcs a megértéshez: az emberi lélek számára háború, meghasonlás és harc, ha az Útra lép és azon halad. Aki ezt a lépcsőfokot - az önmagával vívott harcot - nem járja végig, de kardot ránt, az kard által fog veszni, mert az isteni Törvények szerint az nem harcos, hanem gyilkos.
Így a látszólagos ellentmondás, miszerint Jézus kardot is hozott, de békességet is hirdet, rögtön érthetővé válik.
Betegségünk egyetlen mondatban leírható tehát:
A magyarság nem azon az úton jár, nem úgy él, ahol járnia és ahogyan élnie kellene.

Nincsenek megjegyzések: