http://aranylo.blogspot.com/

2016. október 21., péntek

Föld elektromágneses hatása.




A SZABAD ENERGIA ÓRIÁSI JELENTŐSÉGE

Képtalálat a következőre: „nikola tesla kép”Nikola Tesla: „Mindannyian a végtelen világűrben száguldunk valami elképzelhetetlenül nagy sebességgel. Körülöttünk minden forog és mozog, mindenhol energia van. Léteznie kell egy olyan módszernek, amellyel ezt az energiát sokkal közvetlenebbül is fel tudjuk majd használni. Amikor képesek leszünk fényt nyerni a közvetítő közegből, amikor elektromos teljesítményt tudunk kicsatolni belőle, amikor mindenféle energiához nehézség nélkül hozzájutunk az energia kimeríthetetlen raktárából, akkor az emberiség óriási léptekkel fog majd előrehaladni.

Szakadatlanul gondolkodtam és munkálkodtam ezen a területen, és örömmel mondhatom, hogy elegendő elméleti és kísérleti bizonyítékom van ahhoz, hogy reménnyel, sőt bizonyossággal töltsön el az a tudat, hogy az évekig tartó erőfeszítéseimet siker koronázza, és rendelkezni fogunk egy olyan új energiaforrással, ami még a vízenergiát is felülmúlja, mert egyszerű berendezésekkel mindenütt, csaknem állandó és korlátlan mennyiségben rendelkezésünkre fog állni.”
Képtalálat a következőre: „nikola tesla kép”Tesla valóban megalkotta azt a gépet amely kapcsolódva az univerzum erejéhez korlátlan mennyiségű energiát volt képes belőle kinyerni. A gép működésének titka azonban – mivel jegyzeteket nem készített, az ő titka marad..."Ha eljön az ideje, akkor először a működésének tudományos alapelveit hozom nyilvánosságra. Később pedig megmutatom a gyakorlati alkalmazását egy áramtermelő berendezés formájában. Ha sikerrel járok, a világ olyan (áramtermelő) gépeket fog látni, amelyekhez képest a mai legnagyobb turbógenerátorok csak játékszerek lesznek.” De mégis mi az a titkos energiaforrás, amely ingyenes, korlátlan mennyiségű, amelyre Tesla gondolt? Tesla rájött, hogy a villámlás mellékjelenségeként rendkívül alacsony frekvenciájú rádióhullámok kerülnek kisugárzásra, amelyek gyakorlatilag akadálytalanul képesek behatolni a földfelszínbe is. Ezzel a felfedezésével megtalálta azt a frekvenciát, amellyel a Föld elektromágnesesen rezonál.

Képtalálat a következőre: „nikola tesla kép”Ez volt a szabad energia, tudományos nyelven nullponti energia, vagy Schumann energia, melyet a távol keleti ember chi-nek, a keleti ember pránának nevez, de hívják tachion energiának, életerőnek, univerzális energiának is. A lényeg hogy ez az energia egyfajta rejtett intelligencia amely ugyan olyan elengedhetetlen az élet fentartásához mint a víz, a táplálék, vagy a levegő.
Az élőlények és az ember szervezete alapvetően elektromágneses szerveződésű. A szabad energia (EM tér) szabályozza, váltja ki és hangolja össze szervezetünk másodpercenkénti sok ezer biokémiai folyamatát, így közvetve ez a mező gondoskodik az emberi szervezet egészségének fenntartásáról is.
Tesla a szabad energia mezőt a Föld élethez szükséges energia mátrixának hívta, amely egy mágneses mező és energiaraktár egyszerre. A tesla lemezek adó vevő működnek csatlakoznak rá a szabad energia mezőre és továbbítják ezt az energiát. 



A szabad energia mező természetes, a Föld felszíne és az ionoszféra között kialakuló mágneses kölcsönhatások következtében létrejövő és az egész bolygót körbeölelő elektromos mező Ez a 7.8 Hz frekvenciájú rezgés mérhető bolygónkon mindenütt. Kiderült hogy e rezgés frekvencia megegyezik az emberi agy alfa hullámainak rezgésszámával. Schumann azt állította, hogy minden élő szerveztnek szüksége van erre a mágneses térre a sejtek optimális működéséhez. Különösen az emberi szervezet reagál nagyon érzékenyen arra, ha megszakad a kapcsolat ezzel a mágneses térrel. E kapcsolat megszakadása leginkább technikai hatásoknak, a légszennyezettségnek, a gépek által keltett elektroszmognak köszönhető. Az autók vagy a vasbeton épületek szintén akadályozzák a szabad áramlást.
A Schumann rezonanciát a Föld természetes frekvenciájának is nevezik, és ezt az az idő határozza meg, ami alatt az elektromágneses sugárzás a gömb alakú kéreg belső felületén egy teljes fordulatot tesz meg. Vagyis a fény sebessége 299 792,458 km/s, a Föld egyenlítői kerülete 40 075,02 km, így a természetes frekvencia: 299 792,458 / 40 075,02 = 7,48 Hz.

A fentebbi kísérleti megfigyelések mért értékei közül a 7,8 Hz-es frekvencia meglehetősen közel van az elméleti 7,48 Hz-hez.Az emberi agy elektromos áramainak EEG-vel történő mérései megállapították, hogy agyunk 1-20 Hz közötti elektromágneses hullámokat termel. Az orvostudomány ezt a spektrumot négy főbb tartományra osztja, amelyek különböző tudatállapotokhoz kapcsolódnak: 

1. A delta-hullámok (1-3 Hz) az álom nélküli mélyalvásban és a komatózus állapotokban jellemzőek.
2. A théta-hullámok (4-7 Hz) azokra az alvási fázisokra jellemzőek, amikor álmodunk.
3. Az alfa-hullámok (8-12 Hz) a nyugalmas ébrenléti állapotokban lépnek fel (pl. meditáció során, röviddel az elalvás előtt, illetve közvetlenül az ébredés után).
4. A béta-hullámok (13-20 Hz) a normális ébrenléti állapotra jellemzőek.

Idegrendszererünk elektromos ingerek révén működik, ezáltal képes egész szerveztünket irányítnai. Minden egyes sejtünk egy elektromos egységként képzelhető el, amely energiát ad le és vesz és vesz fel. Az emberi biológiai frekvencia, az agy által kibocsátott hullámok rezgésszintje, azonos spektrumban mozog az ELF -azaz a szabadenergia frekvenciájával. A szabad energia tehát szükséges a biológiai funkciók működéséhez, a szervi és sejtszintő fiziológiás folyamatokhoz. Ez az energia szintén befolyásolja a DNS aktivitást, (genetikai kódolást és dekódolást), valamint az idegrendszeri, neurológiai és mentális folyamatokat, és minden egyes sejtünk működését! A NASA megfigyelései is igazolták, azt a tényt, észlelték, hogy az űrállomásokon, ahol a Föld elektromágneses hatása nem érvényesül, az emberek szervezetének belső egyensúlya felborul. 

A legjobb példa e kölcsönhatás bemutatására az időjárás változásakor fellépő, testünkben végbemenő fiziológiai és mentális folyamatok. Mindannyian tapasztaljuk, hogy a szervezetünk működése, közérzetünk és hangulatunk függ az időjárástól, a frontátvonulástól. Ezekért a változásokért elsősorban a légköri elektromosság a felelős. Vihar előtt az elektromos tér gyorsan változik, és ennek olyan élettani és mentális hatásai vannak, mint például a fejfájás, nyugtalanság, izgatottság. Az elektromágneses tér változásai különösen erősen hatnak az agyra és az idegrendszerre. A növények és állatok viselkedése is gyakran megváltozik a vihar előtt. Ez is azt mutatja, hogy szoros, elválaszthatatlan kapcsolatban és kölcsönhatásban vagyunk az elektromos légkörrel, s természetes energiamezőnk létfontosságú, mentális, fizikai, vagy érzelmi működésünk szempontjából. 



De a modern életstílus tele van stresszel és negatív környezeti hatásokkal melyek tartósan gyengítik és lebontják a természetes emberi energia mezőt. Ehhez hozzájárul a gyenge tápanyagbevitel, hiszen a legtöbb táplálék amit beviszünk híjján van az értékes ásványi anyagoknak, nyomelemeknek, vitaminoknak.
Egyre többen panaszkodnak gyakori fáradtságra, kimerültségre, alacsony energiaszintre, idegességre, stresszes állapotokra, az egyensúly hiányára. A tesla energialemezek segítenek abban hogy ezek a kóros állapotok megszünjenek, visszahozzák az életerőt, az egészséget, a vitalitást. 
forrás: http://ibon.biz/tesla/

Nincsenek megjegyzések: