http://aranylo.blogspot.com/

2011. augusztus 30., kedd

SZKÍTÁK 2.rész A 896-os HON VISSZAFOGLALÁS

A 896-os HON VISSZAFOGLALÁS
Mint ahogyan a családtagoknak is vannak szülei, nagyszülei, dédszülei, stb., úgy a Magyar népnek is volt több jól ismert és elfelejtett ôsei. Ezeknek az eltûnt ôsi nemzetségeknek persze sokkal hosszabb élettartalmuk volt, mint egy egyedüli családnak. A Magyar törzsszövetség  több mint egy hullámban tértek visza a Kárpátmedencébe , itt rokon-fajú, rokon-nyelvû népet találtak. Kárpát- Medencével és embertípusa is kapcsolatban volt velük. Elütött a környezô európai emberfajoktól. magyar fej-koponyaforma :
 
42. ábra. Keletbalti (magyar) gyerek. 43. ábra. Keletbalti (magyar) gyerek. 45. ábra. Mongol-kaukázusi típusok. 47. ábra. Mongol-kaukázusi típus. (Somogy megyei magyar.) 49. ábra. Sárközi asszony. (Mongol-kaukázusi típus.)
58. ábra. Keletbalti koponya a komárom-szemerei honfoglaláskori sírból (a Pázmány egyetem Anthropologiai Intézetének birtokában). 60. ábra. Mongoloid (turáni ?) koponya a sobori honfoglaláskori sírból. (A Pázmány egyetem Anthropologiai Intézetének birtokában.) 61. ábra. Riazan típusú koponya a sobori honfoglaláskori sírból. (A Pázmány egyetem Anthropologiai Intézetének birtokában.)
 Az  Árpád-i hazatérés csak egy újabb népvándorlási hullám, vagyis az utolsó hazatérés volt. A hazatérők beolvadtak az itt talált őshonos magyar fajú népbe, ezt az egyesült népet szervezte Árpád államalkotó nemzetté. A honfoglaló Árpád népét, úgymint a mai Magyar nép zömét, a legjobban kiképzett embertankutatók, mind, és mindíg a turáni-szittya-hún-török népekkel tartották rokonságban.
A Magyar faj egy széles gyûrûvel képezi magát a Kárpát-Medencén belûl és kivûl.
Véreink eljutottak szomszédaik közé is.
Erdélyben, Tordoson talált szumír stílusu  képírással írt agyagtáblákat találtak, melyek a karbon 14-es idômegállapítás szerint 1,000 évvel megelôzték a mezopotámiai kultúrákat, de ami nagyon hasonlított arra. Ez egy olyan meghökkentô és furcsa adat, amivel mit sem tudnak kezdeni a mai tudósok, és ezért elhallgatják, mert nem értik.
 
A középkori Magyar krónikákban feljegyeztek egy honfoglalás elôtti vezér listát, vagy király listát. Ez is egy nagyszerû útmutató számunkra, hogy merre jártak őseink, mivel a nevek közül sokat felismerünk a közép ázsiai történelemből. Így tehát az időt is meg lehet határozni a történelmi adatokból.
Ez a lista fôleg az ôs-szittya alapból kiindulva a szittya-pártus-avar-hun féle turáni népek őseit és királyait tartalmazza. Ezek az adatok teljesen egyeznek az eddig előadott történelmi adatokkal.
Mitológiai ôsök csoportja
1.Nimród Babiloni Niprut, napfejedelem Mezopotámia,Irán
2.Magor/Hunor Mitras-a/Mihir a nap és harc istene Turán
3.Bor Esetleg "Bor-isten", a szityák szarvas-anyja Szkíta
Ősnemzetségek alapítói
4.Dama A hún birodalom alapítója Tuman? Mongólia I.e.200
A Tana cím hun császárt jelez, de a szumírok első
királya szintén ETANA.
5.Keve Méd királyi nemzetség. (Kávi)
6.Keled Káld nemzetség, a médek, szittyák vezérnemzete
7.Ker Khuri a mezopotámiai szubartui népek vezérnemzete
8.Belér Alán király, nemzetével a húnok egyesültek
Turáni Királyok
9. Kadar c.387 Gadahar, Kidara hushán-hún király K.Irán
10.Otmar 379-387 K.Irán
11.Farkas c.390 Prakasa és Tarika, k.iráni pénzeken.
12.BendeKurt c.395 ?? Kursik, Basik, Karaton Hún fejedelmek??

 HASONLÍTSA ÖSSZE A  KÉT TÉRKÉP SZÍNEZÉSÉT,AZ ÁTFEDÉS EGYÉRTELMŰ !
Atilla,Isten ostora Hun király     
Uralkodási ideje:434/444 – 453
A jelenlegi magyar férfiak 93,3 %-a az EU-19-es négy ősapától ered, és 73,3 %-a már az őskőkorszakban itt élt férfiak utódja." (Dr. Czeizel)
Eu19-es haplotípus
Ahol a lila árnyalat megjelenik, ott az EU19 őseurópai nép tartósan megtelepedett és keveredett a helyi lakossággal, és elvitte magával a gabonát, a sertést, a szarvasmarhát, a kerámiát, majd a kereket, kocsit, lovat, nyerget, nadrágot, zekét, kabátot és nem utolsó sorban a hitvilágot, a vallást, a társadalmi felépítmény mellérendelő, köztulajdonon alapuló szerkezetét. (ezt nevezik ma Szentkorona értékrendnek)
Ezért az őstörténet kutatás terén nem a kabátot kell a gombokhoz hozzávarrni, hanem fordítva.
Az Angol régész, Gordon Childe szerint a kőkorban létezett egy azonos műveltségű nép a Mezopotámia, Kárpát medence, Kréta háromszögben. Észrevételeit 1929-ben tette közzé a The Danube in Prehistory c. művében.


13.Bokeny 420-485 Bahram Perzsa király, a húnok királya is
14.Csanád 457-460 Ks.na.waz fehér-hún király. K.Irán
15.Budli 460-464 EB.DAL/EPTAH/HEPTALI stb. fehér-hún K.Irán
16.Besz-ter 466-473 GOBAZesz (Kopasz/TAR) hún Kaukázus
17.Mike 473-482 ??
18.Miskéc 482-491 ??
19.Ombod 491-514 Amabaz-uk szabír hún fejedelem Kaukázus
20.Kölcse 514-528 ??
21.Levente 528-546 Alamand-ros M/V Kaukázus
22.Lél 546-553
23.Zamor c553
24.Zombor c585 Zaber Khán/Zamergan Kutigur hún Don Folyó
25.Balog 626-640 Bilge Kagán, kök türk birodalom. Turkestán
26.Bulcsu 640-689 Bulcso (Bonfiditôl) É.K.Irán
27.Solt 689-703 ??
28.Berend 703-717 ??
29.Kadicsa 717-730 Szabír hún
30.Opos 730-750 Kaukázusi Magyar (Upas Ibn Madar) Kaukázus
31.Ethei 750-770
32.Szemen 770-789 Szamani dinasztia?? Aral Tenger
33.Torda 789-818
34.Ügyek 818-847 Dentu Magyaria királya Fekete Tenger
35.Álmos 847-895
36.Árpád 895-907 Magyarország
37.Zoltán/Solt 907-945 Magyarország
38.Taksony 950-997 Magyarország
39.Géza 970-997 Magyarország
40.Vajk/István 997-1038 Magyarország
Kiindulva a Turáni-Alföldről és a környékéről, a hunok terjeszkedése elindított egy népvándorlási korszakot. A Magyarral rokon fehér-hun (jücsi), ugor, és Magyar-szaka-urak korán érezték a keleti hunok terjeszkedését és évszázadokig tartó hatalmát. Közeli szomszédaik voltak a hunoknak.
Amikor a kínaiak kiűzték az északi hunokat, megint nyugatra nyomták őket.
A Magyarok nemzetségei:

1)Neke (Nyék), 2)Megere (Megyeri) 3)Kurtu Germat (Kürt Gyarmat), 4)Tarján 5)Kari 6)Kaszi és a kabarok, akik a kazároktól elszakadtak."
Álmos népe tudatában volt a Kárpátmedence földjének dúsgazdag adottságairól, valamint a természet adta védőbástyáiról; s mint Atilla jogos hagyatékának tekintették azt. Amikor hun és avar testvéreink meghívása és azok nehéz sorsa és elnyomása is párosult a keleti kazár ellenszervezésekkel, nem tétováztak, és ősi szittya szokás szerint vérszerzôdésssel bélyegezte a hét törzs népünk sorsát, és egy uralkodó alatti egyesülését.(5) Álmos fejedelmet választották vezérül, hogy visszanyerjék Atilla hagyatékát.
A honfoglaló törzsek nevei:
MAGYAR, NYÉK, KÉRI, KESZI, TARJÁN, KÜRT-GYARMAT és JENÖ voltak,
 s vezéreik: ÁLMOS, ÁRPÁD, HUBA, TÖHÖTÖM, OND, ELŐD, és TAS.
Tudomásunk van három kabar törzsrôl, vagy más történészek szerint avar várkúnokról, akik KENDE kurszán vezér vezetésével (más néven KOND) csatlakoztak Álmoshoz. A kende volt a harmadik legfontosabb főember a kazároknál. Igy a hét törzsbôl tíz lett és a csatlakozók nyelvjárása szerint tíz törzset jelentô "onogur" néven hívhatták szövetségüket, amibôl származik a másik népnevünk: a "hungár". Ez megmagyarázza, hogy miért hívnak minket nyugaton így, míg keleten sokan Magyarnak ismernek. Az eredeti hét törzsnév közûl meg van négy a hátramaradt baskírok között,(6) akiket az oroszok "mozserjan", vagyis Magyar néven hívnak úgy, mint a korabeli krónikások.
Igen fontos megemlíteni, hogy Árpád korában ősi testvérnépek lakták
és uralták a Kárpátoktól keletre a Csendes-óceán partjáig Eurázsia nagy belső részeit, mintegy egységes láncolatot formálva a testvérnépek
közt, s így történetileg kimutathatók a szomszédos besenyők, kunok, úzok, ujgurok, akiknek egy része a későbbi századokban ugyancsak átjött a Kárpátmedencébe s egyik napról a másikra népünk szerves részeivé váltak.
Régészeti leletek is ezt igazolják!
1.Szkíta nemes a Kr.e.V.századból (balra)
2.Szkülla nemes a Kr.e.V.századból (lent)
3.Szkíta nemes-hölgy a Kr.e.IV.századból (fölül)
leletek alapján rekonstrukció

Figyelje az évszázadokat !!


Szkíta harci szekér, szkítáknak 2, 4 és 6 kerekű szekereik is voltak.
 
Szkíta szekér Kr. e. XIV--XIII. századból
Szkíta szekérkerék töredéke (balra lent), ennek rekonstrukciója (balra fent)
és agyag szekérmodell (jobb oldalt lent) a sztyeppéről

      1.lakószekér (a mai lakókocsi őse) 2.szkíta udvarház 3.szkíta lakóépület 
Kr. előtti 10. évezredben ismerték az agyagból előállított tégla készítésének a technikáját.
Szkíta épület rekonstrukciós rajza

A szekérkeréken gördülő lakóépületek készítését a mongolok is eltanulták a szkítáktól.
Abban az időben a szláv és iszlám harapófogó még nem választott el bennünket testvéreinktől. Ekkor népünk még nagyhatalomnak számított Eurázsia szerte, a Kelet még nem volt nemzetünk gondolatában egy negatív és ellenséges fogalom. Hámori F.nyomán
és itt 
első oldaltól- kb.60oldalig

MEGÉRI OLVASGATNI !

´´¯`✻✻´´¯`
A tatárjárás se tartárjárás volt. 
Hazudozni, félrevezetni, finnugort csinálni a magyarból, micsoda aljasság!
Magyar - járás a Mongoloknak?

Nagyjából egy évvel ezelőtt a barátnőm egyik összejövetelén beszélgettem egy középkorú jól szituált férfival, aki hosszú éveket töltött Közép-Ázsiában, többek között Mongóliában. Egy rövid mondattal elintézte a mongol beszámolóját, amely így hangzott:
„A mongol iskolákban a gyerekeknek azt tanítják, hogy az Aranyhorda a Magyaroktól kapott ki.”
Amit mondott szöget ütött a fejembe! Éreztem, hogy valami nincs rendjén. Nem értettem az egészet!
Egy éven keresztül nem hagyott nyugodni ez az egyetlen egy mondat. Utána jártam: A Mongolok igenis jól tanítják!
Egyet azért biztosra vettem: 1241 április11-én nem vertük meg a mongol hadakat Muhinál, ám nem is mértek ránk megsemmisítő csapást, mint ahogy azt tanultuk.
Az iskolában valamikor a hetvenes-nyolcvanas évek fordulóján a tatárjárást, ha nem is pontosan így tanultuk, de ez volt a sugallata:
Dzsingisz Kán 1241-ben Muhinál megsemmisítette a magyar haderőt, majd pusztított és kiirtotta a magyar lakosságot, majd a betelepülő szlávok, germánok, románok megtanultak latinul, hogy pár száz évvel később magyarul beszélhessenek.
Kivonulásuk a tanultak szerint: Majd egy félév múlva meghalt Dzsingisz Kán apja, Batu kán, így az országból viharos gyorsasággal kivonultak!
Kivonulásuknak valós okai a következők:
1. Igen sok harcosuk odaveszett a Magyarországi hadjárataikban.
2. Nem tudták megsemmisíteni a magyar haderőt, erre bizonyíték az is, hogy IV. Béla röviddel a tatárjárás után, már több külföldi hadjárat élén visszafoglalta a tőle korábban kizsarolt nyugati megyéket.
3. Közel 160 magyar várat nem sikerült bevenniük (Fehérvár, Esztergom, Veszprém, Tihany, Győr, Pannonhalma, Moson, Sopron, Vasvár, Újhely, Zala, Léka, Pozsony, Nyitra, Komárom, Fülek, stb.)
4. A magyarországi háborús állapotokban a mongol hadsereg élelmezése is nehézséget okozott.
Most jön a lényeg, ha időben előrecsúszunk 44 évet, akkor valóban Mongóliában tanítanak helyesen, mert Magyarországon elfelejtették tanítani azt a röpke tényt, hogy:
1. Nogaj kán 1285-ben, az addigi legerősebb seregével, az Aranyhordával indult a Magyarok ellen (a 2. tatárjárás) Pestnél IV. László csatlakozott Kunokkal hülyére verte, majd a keleti Kárpátok szorosain át kiűzte őket. Torockónál a Székelyek segítségével győzött, és az utolsó túlélő Mongolt is kiűzték az országból, de még Vizsolynál Baksa György, majd Borsa Lóránd is fölpofozta őket.
Ezt a Mongolok valószínűleg „Magyar járásnak” hívják.
Köszönöm a figyelmüket!
Ja! Volt egy másik mondata, „Ha egy mongolt megkérdezel, hogy miért van akkora országuk a népességükhöz képest, akkor a válasz a következő: visszavárjuk a Magyarokat!”Köszönjük a meghívást, udvarias, de maradunk.
Marjai László, Budapest 2011-07-27
Magyar - járás a Mongoloknak?

Nagyjából egy évvel ezelőtt a barátnőm egyik összejövetelén beszélgettem egy középkorú jól szituált férfival, aki hosszú éveket töltött Közép-Ázsiában, többek között Mongóliában. Egy rövid mondattal elintézte a mongol beszámolóját, amely így hangzott:
„A mongol iskolákban a gyerekeknek azt tanítják,
 hogy az Aranyhorda a Magyaroktól kapott ki.”
Amit mondott szöget ütött a fejembe! Éreztem, hogy valami nincs rendjén.
 Nem értettem az egészet!
Egy éven keresztül nem hagyott nyugodni ez az egyetlen egy mondat. 
Utána jártam: A Mongolok igenis jól tanítják!
Egyet azért biztosra vettem: 1241 április11-én nem vertük meg a mongol hadakat 
Muhinál, ám nem is mértek ránk megsemmisítő csapást, mint ahogy azt tanultuk.
Az iskolában valamikor a hetvenes-nyolcvanas évek fordulóján a tatárjárást,
 ha nem is pontosan így tanultuk, de ez volt a sugallata:
Dzsingisz Kán 1241-ben Muhinál megsemmisítette a magyar haderőt, majd pusztított 
és kiirtotta a magyar lakosságot, majd a betelepülő szlávok, germánok,
 románok megtanultak latinul, hogy pár száz évvel később magyarul beszélhessenek.
Kivonulásuk a tanultak szerint: Majd egy félév múlva meghalt Dzsingisz Kán apja, 
Batu kán, így az országból viharos gyorsasággal kivonultak!
Kivonulásuknak valós okai a következők:
1. Igen sok harcosuk odaveszett a Magyarországi hadjárataikban.
2. Nem tudták megsemmisíteni a magyar haderőt, erre bizonyíték az is, 
 hogy IV. Béla röviddel a tatárjárás után, már több külföldi hadjárat
 élén visszafoglalta a tőle korábban kizsarolt nyugati megyéket.
3. Közel 160 magyar várat nem sikerült bevenniük (Fehérvár, Esztergom, Veszprém, Tihany, Győr, Pannonhalma, Moson, Sopron, Vasvár, Újhely, Zala, Léka, Pozsony, Nyitra, Komárom, Fülek, stb.)
4. A magyarországi háborús állapotokban a mongol hadsereg élelmezése is nehézséget okozott.
Most jön a lényeg, ha időben előrecsúszunk 44 évet, akkor valóban Mongóliában tanítanak helyesen, mert Magyarországon elfelejtették tanítani azt a röpke tényt, hogy:
1. Nogaj kán 1285-ben, az addigi legerősebb seregével, az Aranyhordával indult a Magyarok ellen (a 2. tatárjárás) Pestnél IV. László csatlakozott Kunokkal hülyére verte,
 majd a keleti Kárpátok szorosain át kiűzte őket. 
Torockónál a Székelyek segítségével győzött, és az utolsó túlélő 
Mongolt is kiűzték az országból, de még Vizsolynál Baksa György, 
majd Borsa Lóránd is fölpofozta őket.
Ezt a Mongolok valószínűleg „Magyar járásnak” hívják.
Köszönöm a figyelmüket!
Ja! Volt egy másik mondata
„Ha egy mongolt megkérdezel, hogy miért van akkora országuk a népességükhöz képest, 
akkor a válasz a következő: visszavárjuk a Magyarokat!”Köszönjük a meghívást, 
udvarias, de maradunk.
Marjai László, Budapest 2011-07-27

2011. augusztus 29., hétfő

Hol van feltüntetve a térképen Atilla Hunbirodalma!? És a Többi magyar igaz valóság térképe !?

Atilla Hunbirodalom

A megjelenő Európa térkép
alatt megtalálhatók az egyes államok nevei.Valamelyikre rákattintva,
azonnal egy piros vonal fogja körbe az adott államot.

Bal oldalt az évszázadok vannak feltüntetve.Alulról felfelé haladhatunk a mai állapotig.
 
katt. ide:
Nagyon furcsa ez a térkép és sokkal inkább a román és szlovák "történészek" kedvére való, mint a magyar emberekére.Javaslom,hogy különösen a mai "nagypofájú" államok /pl.Románia,Szlovákia,stb,/ sorsát,alakulását kísérjük kiemelt figyelemmel,s a saját szemeinkkel győződhetünk meg róla,hogy semmi sem igaz Szlovákia, Nagy Morva Birodalomból "eredező" jogfolytonosságából,vagy abból,hogy a románok a dákok utódai,amire Dácia "jogutódjaként"" Románia hivatkozik!Mindkettő hosszú,hosszú évszázadokkal ezelőtt a mély homályba veszett,amikor még a szlovákok sem,meg a románok sem voltak a világon,s a szerbek ugyanúgy.Ezen a szemüvegen át tekintve Trianon-ra,hát..... mocskos,egy igazságtalan "békét" kényszerítettek ott ránk és szabdalták Magyarország élő testét darabok,amiről még ma sem "illik" beszélni,mert hát az "ősrégi" szomszédok nagyon érzékenyek.... és mi !?
Ha megnézed, a 900-as évnél Magyarország helyén egy kis foltocska van, amire rá van írva, hogy "Hétmagyar". Még ilyet én sose láttam. De az 1000-es évszámnál sem sokkal jobb a térkép. Magyarország alig nagyobb mint a mostani trianoni állapot, Erdély helyén egy "Ardil" nevű állam szerepel, nyilvánvalóan a román történészek alkotásaként, az ország déli részén pedig egy Ahtum nevű állam. Ez a kettő az Ajtony és az erdélyi Gyula által uralt országrészek, akiket Istvánnak valóban le kellett győznie - na de ki mondta, hogy ezek nem tartoztak az országhoz?
Továbbmenve egyébként az időben, az 1100-1200-as években érthetetlen fehér sávok övezik kelet felől az országot, mintha az ország keleti és északi része valamiféle senki földje lett volna. Akkor, amikor még Halics, vagyis Ukrajna nyugati része is magyar fennhatóság alatt volt! Nyilvánvaló: a román és szlovák propaganda vagdalta le 
 Magyarországról területe harmadrészét.
Aztán ott van még az 1600-as esztendő, amikor is az Erdélyi fejedelemség szimplán Wallachia (Oláhország) néven szerepel a térképen. Magyarország neve (Hungary) évszázadokig egyáltalán nem szerepel. Annyi van a helyére írva, hogy "Habsburg".
Egyszóval ez a térkép az egyik legócskább történelemhamisítás amit eddig láttam. És azt mutatja, hogy sajnos a szomszéd országok (leginkább Románia és Szlovákia) olyannyira telehintették a tájékozatlan nyugati tudósok fejét a hülyeségeikkel, hogy a valósággal köszönő viszonyban sincs, amit rólunk és a történelmünkről nyugaton gondolnak. Sajnos. Pontosan ugyanaz a helyzet, mint 1920-ban, a trianoni döntés idején: a nyugatiak semmit nem tudnak Magyarországról és bedőlnek a román és szlovák propagandának. Észre kellene már venni, mekkora hatalma lehet néhány angol nyelvre lefordított és kellően menedzselt történelemkönyvnek... Az elmúlt évszázad egyik legnagyobb politikai hibája magyar részről, hogy a magyar állam nem támogatta a külföldi propagandát - pedig röhejesen kicsi összegekkel (mai árfolyamon pár tízmillió Ft) hatalmas eredményt lehetett volna elérni.
Talán egyszer a politikusaink is felébrednek.
Tragikus a helyzet a magyar történelem külföldi megítélését illetően.


Mi miért nem lehetünk érzékenyek a történelmi tények birtokában!?
Ez nekem, meg sokunknak nem újdonság, ám ettől még az ottani iskolákban ezeket a
 hamis tanokat verik a gyerekek fejébe.El lehet képzelni,hogy egy - magyar - történelem iránt /is! / érdeklődő,arra fogékony,magyar érzelmű felvidéki,
vagy székelymagyar gyerek mit érezhet,amikor a dákoromán mesét,
meg a morva birodalom "folytonosságát" kötelezően be kell magolnia.

2011. augusztus 11., csütörtök

MAGYAR VAGY ÉS A VÉREDBEN VAN AZ ÉRTELEM ! Emberi testet öltött Isten Fia Jézus .

 Hazám és Nemzetem nem alku tárgya!
Magyar
Nem is hinnéd milyen büszke vagyok én arra, hogy itt élhetek, és milyen boldog azért, mert köztetek. Nem dicsőség egy hatalmas de roskadozó birodalom fiának lenni, ám egy olyan nemzetének, akit az utóbbi ezer évben sem tudott egy nép sem kitépni a Föld szívéből, hát annak már annál inkább az.
Ki hitette el veled, hogy szegény vagy mert nincs pénzed?
Álljon fel közületek kettő aki értéket lát a abban, fogjatok egy kulacs vizet és egy fél kiló kenyeret, majd menjetek ki vele a pusztába két napig, adjatok csak egymásnak ott ugyanannyi pénzért egy falat kenyeret mint egy korty vizet. Ugyanannyi pénzzel fogtok hazatérni mindketten, s elmesélhetitek majd akkor a többieknek is mennyit ér az.
Hát mi kell neked, pénz vagy érték? Mi kell neked, munka vagy élet?
Míg nem teszel rendet az értékeid között, addig a munka lesz az életed és pénz lesz az értéked, mert az életben minden benne van, de nélküle nincsen más csak munka és pénz. Többre rendeltettél te ettől.
Ha a sólyom nem tud repülni nem az ég a hibás, de ha értékrended Igaz meglátod,
gazdagabb vagy te mint bármelyik ország a sajátodon kívül.
Ne markolj, adj. Ha valakinek szükségét látod, hát adj neki. Ha szüksége van és egyet kér,
hát adj neki kettőt, három hálával fogja visszaadni.
De ha nincs szüksége és kettőt kér hát ne adj annak semmit, mert nem ismeri az a hálát.
Csak Magyarnak adj, mert a Magyar szívében hála van. Ha Magyarhonban születtél hát a
szülőfölded Magyar, de ha te szívben Magyar vagy akkor bárhol az leszel a világon.
És bárhol született ezen a világon valaki adj annak, ha Magyar szíve van, mert minden
ilyen ember a te testvéred. Minden ember egyenlő, az igaz egyenlő az igazzal,
a hazug egyenlő a hazuggal, de a hazug soha nem egyenlő az igazzal.
Beszélj hát Magyarul, azt jelenti:
Szólj Igazat.
Mert aki Igazat szól, az minden nyelven Magyarul beszél.
Az Igazat senki nem tudja neked megmondani, az benned van mert Igazsággal születtél.
Ismerd ezt fel magadban, menj fel a legmagasabb hegyre és ordíts hazugságot,
még visszhangja sem lesz, de suttogj Igazat csak a legkisebb fűszálnak,
zengeni fogja az egész erdő. Szakadatlanul a hegycsúcsról csak a hazug ordít,
te viszont soha ne félj kimondani amiről tiszta szívedből tudod, hogy igaz.
Most, hogy az utolsó falat kenyereddel, utolsó korty vizeddel ülsz te a puszta közepén
és nincsen hová hazamenned, hát magadtól kezdesz már te az igaz hit felé fordulni.
Hited legyen neked ne erőd, mert amit ezer ember nem tesz meg erővel,
megteszi azt egyetlen egy, hittel.
Tudd meg Magyar, nem ezer éves a te Nemzeted de az Égből való,
akárhányszor hittel kért segítséget hát kapott is onnan.
Légy bőkezű azzal amit kaptál és senki el nem veheti tőled, add ma három Magyarnak,
kilenc teszi holnap az ajtód elé. Lesz nagy káosz mindenfelé
de te ne szenvedj hiányt semmiben, mert eljött az Új Kenyér hava.
MAG népe
Jól figyelj most rám mert a harmadik napig utoljára szólok hozzád,
hogy senki el ne hitessen téged a nevemben.
Azt a mérhetetlen kapzsiságot, lelki szennyet és szenvedést amit a Földere és rád zúdítanak nem tűröm tovább, új csillagot látsz majd az égen ami éjjeleken és nappalokon neked ragyog.
Elűzöm a felhőket, hogy el ne rejthessék előled, ha megpillantod ne legyen több kétséged,
hittel kelj útra a Föld minden tájáról és térj haza. Nagyon hamar eljön ez az idő,
de ha útnak indulsz bárhol járj is, megvárja az a csillag hazatérted.
http://hunszkita.com/news.php?extend.699

Julius Cézár által Kr. e. 45-ben bevezetett Julián naptár  január 1-én van a polgári esztendő első napja. Ehhez a naphoz – csakúgy, mint mostanság – az antik világban is erkölcsileg feslett, kicsapongó mulatságok kapcsolódtak.
Az egyház nem a világi értelemben vett időszámítás szerint értelmezi a történelmet, hanem a megtestesült Istenfiú megváltói művének fényében.
Január első napja elsősorban karácsony nyolcadának lezárása, a csodálatos betlehemi születés oktávája.
A magyar nép ajkán évszázadokon keresztül
egyszerűen csak kiskarácsonyként élt január első napja.A kiskarácsony egy újabb lehetőség arra, hogy a jászolba fektetett újszülöttben  hús-vér valóságban fölismerjük azt, aki az Atyától született, Atyaisten Örök Igéjének testi születése .
Az isteni Gyermek születése után nyolcadnapra kapta a Jézus nevet .
Jézus zsidóként született és a mózesi törvény előírása szerint (Lev 12,3) a választott nép fiait a születéstől számított nyolcadik napon előbőrüktől meg kellett fosztani, hogy ez legyen a jele az Isten és az üdvösség ígéretét hordozó nép között létrejött szövetségnek.
Ez az első alkalom, midőn a mi irgalmas Üdvözítőnk vérét hullatta értünk, jelezvén, hogy íme megkezdődött a bűnök megváltásának nagy műve, amely a kereszthalál engesztelő áldozatával lesz majdan s lett teljessé.
Szinte nyomtalanul eltűnt az újszülött Krisztus körülmetélésének és a karácsony nyolcadnapi liturgikus újraélésének motívuma.

2011. augusztus 5., péntek

Olaj és élelmiszer ára emelkedik.. Készüljön fel..!!

Az egész világra gazdasági összeomlás vár.
.........a világ nem képes működni olaj és élelmiszer nélkül és éppen
e két alapvető forrás ára emelkedik leginkább..........
..... világ pénzügyi rendszere nem más, mint egy óriási pilótajáték.
Mindenki az örök adósságok rabszolgája,és ha ezt az adósságspirált
 bármilyen komoly tényező megzavarja, az eredmény olyan
gazdasági katasztrófa, amihez képest a 2008-as válság sétakocsikázás.
Minél többet tanulmányozzuk a helyzetet annál világosabb,
hogy ebből jó nem sülhet ki. Jobban tesszük, ha felkészülünk,
mert a történelem legnagyobb gazdasági vihara közelít........
Készüljön fel!!
Fenntartható élet, eszközök,megoldások..? !
Mi az, ami megtörténhet? Tornádó? Aszály? Árvíz? Terrorista támadás?
 Nem oly elvetélt gondolat, mint pár éve hitte, ugye? Benzinhiány? Gáz? Áram? Miért?
 És analizálja mi lesz annak a következménye? Ha elmegy az áram mit csinál a hússal a mélyhűtőben?
 Ki tudja-e szárítani? Füstölni? Konzerválni? Ahhoz miféle felszerelés kéne?
 Most...hogy még nincs rájuk szüksége...Persze, mindezt már rég letöltötte a netről a számítógépére, ott gugol a winchesterében, igaz? Csak most, hogy nincs áram, nem tudja azt bekapcsolni...
vajh mért nem nyomtatta mindezt ki, mikor még megtehette?
Mi fog velünk történni a közeljövőben ? Azt a JóIsten tudja .
De érzékelve a gazdasági-politikai-pénzügyi helyzetet bármi .
JAVASLAT
Tudom, tudjuk, hogy lassan már semmire sincs pénzünk, de az éhség és a szükség nagy úr...
Most ha nehezen is, de van még lehetőség ezt valahogy kipréselni a hétköznapjainkból.
A félretett vagy a bankokban lévő pénzünket megenni nem tudjuk, különben is,
ha beáll a rendkívüli állapot, elsőként ezt azonnal zárolni fogják, mint a sajátjukat .
Váltsuk át élelmiszerre, gyógyszerre és felszerelésre!
Feltétlenül tegyünk félre vizet vastagfalú műanyag kannában...A víz előbbre való a fegyvernél,
a gyógyszernél, de még az ételnél is. Hordjon össze egy kis víztartalékot. Sokat...
Élelmiszert, krumplit, kétszersültet, szalonnát – nagy az energiatartaléka(!) – sót, cukrot, lisztet, kávét (éjszakai őrség...), fűszereket és mindenféle konzervet (lekvárt!) és szárított, tartósított porokat,
 ezt a háziasszonyok tudásával egyetemben! konzerv(húsok, halak, zöldségek, sűrített tej),
Szárított tésztafélék, csokoládé, tejpor, lekvár, levesek, rizs, liszt, cukor, szárított bab.
A konzervek nagyszerűen elállnak. Többnyire víz sem kell elkészítésükhöz,
A savanyúság,befőtt alapvető vitaminpótló, a hosszú sötét hónapok alatt...
A pálinka és az alkohol nagyon fontos, jó a nehéz helyzetekre, sebtisztításra, tűzgyújtásra stb.
Egészségügy: Menjen, és tettese magát rendbe. Látogassa meg a fogászt, és javíttassa ki minden fogát.
Be kell szerezni többfajta antibiotikumot, mivel ha az ember csak egyfélét szed, az gyorsan hatását veszti.
 Ez különösen a gyerekek számára fontos, úgyhogy két különböző fajtát tartson belőlük.
Kötszereket, fájdalomcsillapítókat, a gyógyszereseknek tartalék gyógyszereket,
 orvosi eszközöket, ércsipeszt, szikét, ragtapaszt, bármit, ami csak van.
Szakkönyveket, könyveket : GYógy-fűszer növényhatározó könyvet vásároljon ,
 amiben színes-jól beazonosítható növényről vannak képek .
 Gombahatározó könyv !Elsősegélyről szóló könyv .....
Térképeket – Ország amiben él ,Európáról,Föld országairól, domborzati-útvonal térképek.
Pokrócokat és meleg ruházatot (sapka, kesztyű, sál) lehetőleg sötét színben (a feltűnő ruházat halál...).
Áram: pár órai tartalék üzemanyag generátoraik számára. A kis LED-es fejlámpák nélkülözhetetlenek .
Arany!!!túl lehet adni rajtuk valós, piaci árakon Minden helyzetben.
Gyertyát és olajat, vagy petróleumot, tüzelő és fűtőanyagot, általában mindenféle szerszámot és deszkát, vaslemezeket, amivel erődíthetünk, reteszelhetünk...gyufa,tűzkő...
Mosószer.Szappanfőzés technikája.
Férfiaknak hagyományos borotva.
Háziállatoknak ennivaló.
Vetőmagvak, szaporításra alkalmas növényrészek.
Kés, balta, lapát és feszítővas mindig legyen kéznél, jól jöhet a törmelék
ellapátolására, menedék építésére stb.
diesel motor előnyben,4X4terpjáró, vidéken ,ha lehetőség van ló.
Bűnözés és a létbizonytalanság........Kérdés:„Az otthont-megszállók milyen taktikával
 közelítik meg a házakat falun illetve városban?
Igen. Szükséged van fegyverre, gázpisztolyra, bors-spray-re, machete-re, fejszére, egy deszkára,
 melyből kiáll egy rozsdás szög: egyszóval akármiféle fegyverre, amit csak szerezni tudsz.
Ami számítani fog, az a rátermettség, a szakmai tudás, az erőnk és a minimális eszközeink, ugyanis a mi fő támaszunk nekünk embereknek a morál és a hit, az alkotó, teremtő, problémamegoldó képesség.
M Nagy Ervin nyomán
Hogyan is óvhatja meg a családját ?
1. Semmiféle értékes holmiját ne említsen senkinek.
2. Éljen visszafogottan, szerényen.
3. Soha ne hagyja, hogy elvágják az egérútjait .
Kérem olvassák el a részletesebb tudásért a
felkészülésük érdekében ezt az oldalt .
ime:
Egy túlélő "vallomása" az Argentin gazdasági válságról 2001
A valós helyzetet reálisan bemutató oldalak.

2011. augusztus 4., csütörtök

drug-drog kábítószer= fájdalmas haldoklás. Testünk ahogy még nem láttad.

Mindenkihez: akik nem drogoznak és akik drogoznak!!
Egy-egy kép, videó többet ér mint egy lelkifröccs.


Szó szerint elrothaszt , a drog 2002 körül jelent meg.
A szer két-három év alatt szinte mindenkivel végez. 
Kattincs ide: videót láthatod
http://loncsy.blogspot.com/2011/07/krokodil-drug-rusias-disaster-drug-that.html?zx=8713c07381e6485f
  A DRUG /drog/ a mellékhatások pedig borzasztók,anyag hatására kihullhatnak a használók fogai, és a hús leválik tőle a csontokról. A szer itthon is egyre jobban terjed. a mérgező anyagok gyorsan pikkelyessé, a szúrás helyén pedig zöldessé változtatják a bőrt.  A bőr szürkévé válik, majd lehámlik, addig, amíg csak a csontok maradnak. Az áldozatok szabályosan megrohadnak.
Dr. Zacher Gábor toxikológus elmondta: naponta kerülnek be hozzájuk olyan fiatalok, akik ezt a szert adagolják túl. A szakember szerint ''nemcsak fekélyeket és sebeket okoz az anyag, hanem tüdőtályog és szívbelhártya-gyulladás is kialakulhat használata nyomán. Van, aki tüdőgyulladást kapott, van, aki vérmérgezést, van, aki agyhártyagyulladást. Van, akinek megrepedt egy artéria a szívében, és van, aki egyszerűen elrohadt.”


VIGYÁZZ  AZ  EGÉSZSÉGEDRE !!!

A TESTünk ahogy még nem láttad.