http://aranylo.blogspot.com/

2010. november 11., csütörtök

Hun övveret..Kijev..Szkíták - Hunok - Magyarok tudnak ..

Hun Imádság - Kr.u. 410-460
Szkíták - Hunok - Magyarok tudnak a legszebben imádkozni ISTENÜKHÖZ!

A kijevi múzeumban őrzött Hun övvereten, szíj végen levő rovás írásos ima gyönyörű. Nem tudom, hogy tudtok-e róla, hogy a szíj végen talált rovás írásos szöveg megfejtésére Magyar rovásírás szakértőt - nyelvészt kértek fel! Előlünk mégis mindenáron eltitkolták, amíg lehetett.
Istennek hála ma már nem lehet szinte semmit titokban tartani! Érdekesség, hogy az 1960-as évek elején szintén KIJEVBEN,amiről ma már tudjuk, hogy Árpád nagyapja Álmos Őse ÜGYEK fejedelem alapította - építette szabír-magyar város híres szabír kovács iparával. Ott készültek a csodálatos Magyar szablyák.
Régészeti feltárás során a Magyar hegyen találtak 9000 darab rovásírással teleírt pergament, tökéletes állapotban !
A kutató régész, Armatov akadémikus az egészet elküldte futárral a Magyar Tudományos Akadémiának úgy gondolván, hogy MI vagyunk a megfejtésében illetékesek . Armatov akadémikust száműzték Szibériába!
A 9000 darab pergament pedig szőrén, szálán eltűnt! A mai napig semmit nem tudni róla!! A finnugoristák hallgatnak (vagy lapítanak, mint az a bizonyos a fűben). Ma már kideríthetetlen, hogy megsemmisítették, vagy csak eltüntették, nem tudni. Talány, hogy kinek állt az érdekében?
Óriási, pótolhatatlan veszteség, mert minden bizonnyal hatalmas és teljesen autentikus információs tömeg állna rendelkezésünkre. A HAZATÉRÉS vagy HON VISSZAFOGLALÁS előtti, alatti és utáni idõkbõl. S még mennyi minden van, amit eltitkolnak, vagy éppen megsemmisítenek előlünk. Visszatérve az imához: gyönyörű! „Nemhiába” mondták a GÖRÖGÖK, hogy a szkíták - hunok - magyarok tudnak a legszebben imádkozni ISTENÜKHÖZ!

HUN IMÁDSÁG
MIATYÁNK ISTENÜNK
BENNÜNK VAN ORSZÁGOD.
ELŐTTÜNK SZENT NEVED
TÖRVÉNY AKARATOD.
MINDENNAPUNK GONDJÁT,
MAGADON VISELED.
BŰNEINKET MINT MÁSNAK,
NEKÜNK ELENGEDED.
TE KEZED VEZET
KÍSÉRTÉSEKEN ÁT,
S LEFEJTED RÓLUNK
GONOSZ JÁRMÁT.
TIÉD A NAGYVILÁG
ÖSSZES HATALMA, ÜDVE,
MINDÖRÖKTÕL KEZDVE,
LEGYEN MINDÖRÖKRE.
Kr.u.410-460 keletkezett. Hun ezüstveretes szíjvégen rovásírással írva. A kijevi Nemzeti Múzeumban
+ajánlom ! katt.ide:
http://nimrod-rendje.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1148940

Nincsenek megjegyzések: